CELTA Online
Ambil kursus TEFL/TESOL yang paling terkenal di dunia 100% dalam talian dari mana sahaja anda berada
KAJIANLINE
Perjalanan TEFL/TESOL anda bermula di sini
Buka kunci dunia pendidikan TEFL dengan pembelajaran dalam talian. Belajar dari mana-mana, bila-bila masa dan pilih daripada pelbagai kursus untuk mencapai matlamat anda.
CELTA Online
CELTA Online menawarkan kelayakan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa yang sama daripada Cambridge sebagai kursus bersemuka tradisional tetapi dengan faedah tambahan iaitu fleksibiliti dan kemudahan.
Kursus ini disampaikan sepenuhnya dalam talian dan formatnya amat mudah jika anda mahukan fleksibiliti pengajian dalam talian, jika anda ingin mengehadkan kos perjalanan, atau jika anda bercadang untuk mengajar bahasa Inggeris dalam talian kerana anda akan mengetahui lebih lanjut tentang alatan digital yang diperlukan.
CELTA Online terdiri daripada gabungan pembelajaran kendiri dan tutorial dalam talian langsung dan termasuk pemerhatian jauh dan sesi latihan mengajar dengan pelajar sebenar, seperti yang anda jangkakan dalam kursus bersemuka.
Setelah selesai, anda akan dianugerahkan yang sama CELTA sijil sebagai mereka yang menamatkan kursus bersemuka.

ONLINE PLATFORM
Pembelajaran dalam talian dipermudahkan






dalam talian kami CELTA diuruskan menggunakan Moodle, platform dalam talian yang fleksibel yang menampilkan mudah untuk digunakan alatan pembelajaran untuk membantu anda mengakses sumber input, templat, tugasan dan segala-galanya yang anda perlukan untuk maju dalam kursus.
Sesi input dengan jurulatih anda dan latihan latihan dengan pelajar anda adalah pada Zoom, perisian popular dan mesra pengguna yang menawarkan mesyuarat video, perkongsian skrin, papan putih dan alatan lain untuk menyampaikan pelajaran dalam talian yang berkesan.
Apa yang anda perlukan ialah komputer, mikrofon, kamera web dan sambungan internet. Kami akan uruskan yang lain!
- Pelajaran interaktif secara langsung
- Platform pembelajaran dalam talian yang mudah digunakan (Moodle)
- Perisian penstriman langsung yang biasa (Zoom)
- Video praktikal, edaran dan kuiz
- Perpustakaan sumber digital yang luas
- Latihan dan sokongan teknologi
Kami seorang yang diluluskan Cambridge CELTA pusat dan menawarkan pelbagai Cambridge kursus latihan dan pembangunan guru.


KENAPA RUMAH ANTARABANGSA?
Pakar latihan guru sejak 1962
Cerita kita dalam perkembangan guru bermula pada tahun 1962 apabila International House melancarkan kursus latihan guru pertama mereka di London, UK. Kursus yang kemudiannya dikenali sebagai Cambridge CELTA. Sejak itu, beribu-ribu guru telah memilih kami untuk latihan dan pembangunan mereka. Hari ini, kami masih merupakan salah satu organisasi yang menetapkan piawaian dalam pendidikan guru.
TARIKH & YURAN
Full-time or Part-time. Bersemuka atau Dalam Talian.
Pilih kursus yang paling sesuai dengan masa, kepantasan dan cara belajar pilihan anda. Lengkapkan kursus dalam 4 minggu pada program intensif sepenuh masa kami atau dalam 10 minggu secara separuh intensif separuh masa. Bersemuka di pusat kami atau dalam talian dari keselesaan di mana sahaja anda berada.
TAWARAN EKSKLUSIF
Khas 2026 CELTA Diskaun
Tempah mana-mana 2026 CELTA kursus dan terima potongan $200 pada Penyegar Tatabahasa kami atau Intro to Young Learners kursus.
Full-time CELTA Kursus
Masa menggambarkan masa Thailand (UTC +7), dan harga adalah dalam Dolar AS.
COURSE
DATES / DURATION
DAYS / TIME
LOCATION
$ USD
CELTA
- 12 Jan 2026 – 06 Feb 2026
- 4 weeks
- Monday to Friday
- 09.00 – 17.30
- Bangkok or
- 100% Online
$1,799
CELTA
- 09 Feb 2026 – 06 Mar 2026
- 4 weeks
- Monday to Friday
- 09.00 – 17.30
- Bangkok or
- 100% Online
$1,799
CELTA
- 16 Mar 2026 – 10 Apr 2026
- 4 weeks
- Monday to Friday
- 09.00 – 17.30
- Bangkok or
- 100% Online
$1,799
CELTA
- 27 Apr 2026 – 22 May 2026
- 4 weeks
- Monday to Friday
- 09.00 – 17.30
- Bangkok or
- 100% Online
$1,799
CELTA
- 01 Jun 2026 – 26 Jun 2026
- 4 weeks
- Monday to Friday
- 09.00 – 17.30
- Bangkok or
- 100% Online
$1,799
CELTA
- 06 Jul 2026 – 31 Jul 2026
- 4 weeks
- Monday to Friday
- 09.00 – 17.30
- Bangkok or
- 100% Online
$1,799
CELTA
- 03 Aug 2026 – 28 Aug 2026
- 4 weeks
- Monday to Friday
- 09.00 – 17.30
- Bangkok or
- 100% Online
$1,799
CELTA
- 07 Sep 2026 – 02 Oct 2026
- 4 weeks
- Monday to Friday
- 09.00 – 17.30
- Bangkok or
- 100% Online
$1,799
CELTA
- 12 Oct 2026 – 06 Nov 2026
- 4 weeks
- Monday to Friday
- 09.00 – 17.30
- Bangkok or
- 100% Online
$1,799
CELTA
- 16 Nov 2026 – 11 Dec 2026
- 4 weeks
- Monday to Friday
- 09.00 – 17.30
- Bangkok or
- 100% Online
$1,799
Part-time CELTA Kursus
Masa menggambarkan masa Thailand (UTC +7), dan harga adalah dalam Dolar AS.
COURSE
DATES / DURATION
DAYS / TIME
LOCATION
$ USD
TAWARAN EKSKLUSIF
DAFTAR DENGAN RAKAN
DISKAUN $50 USD
Daftar dengan rakan dan terima diskaun $50 USD pada anda CELTA kursus.
Cuma tambah nota pada borang permohonan anda dan beritahu kami dengan siapa anda memohon.
IH GRAMMAR PENYEGAR
DISKAUN $200 USD
Tempah mana-mana CELTA kursus dan nikmati $200 USD daripada kursus Penyegaran Tatabahasa.
Alat tambah yang sesuai untuk menyempurnakan tatabahasa anda sebelum ini CELTA.
IH PENGENALAN KEPADA PEMBELAJAR MUDA
DISKAUN $200 USD
Daftar untuk sebarang CELTA kursus dan jimat $200 USD pada Intro to Young Learners kursus.
Yang sesuai CELTA lanjutan untuk menemui teknik untuk mengajar pelajar muda.
KANDUNGAN
Apa yang ada dalam CELTA kursus?
. CELTA kursus merangkumi prinsip pengajaran berkesan dan memberi anda pelbagai teknik pengajaran dan pengalaman praktikal. Anda mendapat latihan pengajaran secara langsung dan pemerhatian guru berpengalaman, dan anda akan menerapkan pembelajaran anda dengan menyampaikan pengajaran komunikatif dengan pelajar bahasa Inggeris sebenar.
CELTA kursus disampaikan oleh pusat yang diberi kuasa bagi pihak Cambridge Inggeris. Anda boleh chose from sepenuh masa atau separuh masa bersemuka, dalam talian atau gabungan bersemuka dan dalam talian. Semua pilihan memberi anda latihan mengajar dalam kelas bahasa Inggeris.
Semua CELTA kursus termasuk sekurang-kurangnya 120 jam hubungan antara calon dan tutor kursus, dan termasuk:
– sokongan tutorial dan perundingan
– perancangan pengajaran diselia
– Amalan pengajaran yang dinilai selama 6 jam bagi setiap calon yang diselia oleh tutor kursus
– maklum balas tentang latihan mengajar
– pemerhatian rakan sebaya terhadap latihan mengajar (iaitu menonton pelajaran calon lain)
– Pemerhatian terarah 6 jam terhadap pelajaran yang diajar oleh profesional ELT yang berpengalaman, sehingga 3 jam daripadanya mungkin pelajaran yang difilemkan
Anda juga harus membenarkan 80 jam pembelajaran tambahan untuk penyediaan pra-kursus, membaca, penyelidikan, penulisan tugasan, penyediaan pelajaran dan penyimpanan rekod.
Nisbah maksimum calon kepada tutor ialah 1 tutor untuk setiap 6 calon, dan terdapat sekurang-kurangnya 2 tutor pada setiap kursus.
. CELTA kursus merangkumi pelbagai topik berikut.
Pelajar dan guru, dan konteks pengajaran dan pembelajaran
– memahami latar belakang budaya dan linguistik pelajar, dan bagaimana ini boleh menjejaskan pembelajaran bahasa Inggeris mereka
– memahami pilihan pembelajaran yang berbeza
Analisis dan kesedaran bahasa
– memahami terminologi utama yang digunakan dalam pengajaran bahasa Inggeris, menggunakan istilah ini dalam perancangan dan pengajaran
– menunjukkan pengetahuan tentang tatabahasa, leksis dan fonologi bahasa Inggeris.
Kemahiran bahasa: membaca, mendengar, bertutur dan menulis
– memahami konsep asas dan istilah yang digunakan untuk menerangkan kemahiran membaca, mendengar, bertutur dan menulis, mengaplikasikannya dalam pengajaran
– memahami bagaimana pendekatan terhadap teks mungkin berbeza-beza bergantung pada tujuan, membuat penggunaan praktikal ini dalam pengajaran
Perancangan dan sumber untuk konteks pengajaran yang berbeza
– memahami tujuan dan prinsip perancangan untuk pengajaran yang berkesan
– memilih dan merancang jenis pelajaran yang paling sesuai untuk pelajar tertentu
– menilai penyediaan pelajaran dan merenung perkara ini untuk merancang pelajaran akan datang
Membangunkan kemahiran dan profesionalisme keguruan
– mengatur bilik darjah dengan berkesan, baik dari segi susun atur dan aktiviti berpasangan/kumpulan
– menggunakan pelbagai bahan dan sumber yang sesuai
– melibatkan pelajar dari tahap kebolehan yang berbeza, membolehkan mereka merasai kemajuan
Untuk penerangan terperinci tentang CELTA kandungan, penilaian dan hasil, sila layari Cambridge laman web.
Anda akan dinilai sepanjang kursus dan tiada peperiksaan akhir. Dua jenis penilaian ialah:
Amalan mengajar
Anda akan mengajar selama 6 jam, bekerja dengan kelas dewasa sekurang-kurangnya dua tahap keupayaan. Penilaian adalah berdasarkan prestasi keseluruhan anda.
Tugasan bertulis
Anda akan menyelesaikan empat tugasan bertulis (setiap 750–1,000 patah perkataan). Ini memberi tumpuan kepada:
– menganalisis dan bertindak balas kepada keperluan pelajar dewasa
– menganalisis bahasa untuk tujuan pengajaran
– mengajar kemahiran bahasa
– membuat refleksi tentang pengajaran bilik darjah
Latihan mengajar dan tugasan bertulis anda dinilai oleh jurulatih anda semasa kursus. Jurulatih anda akan membincangkan kemajuan anda dengan anda, termasuk dalam sekurang-kurangnya dua tutorial satu sama satu, jadi anda harus mempunyai idea yang baik tentang kekuatan dan bidang anda untuk diberi tumpuan.
Terdapat empat gred yang mungkin untuk CELTA:
– Lulus A
– Lulus B
– Lulus
– Gagal
Pada akhir kursus anda, anda akan diberikan borang laporan calon yang akan memberikan gred sementara anda.
Cambridge Bahasa Inggeris akan mengeluarkan sijil anda apabila gred telah disahkan. Sijil biasanya dihantar sehingga lapan minggu selepas tamat kursus. Sijil akan menyatakan nama anda, gred, nombor pusat tempat anda mengambil kursus dan tarikh anugerah.
Sijil tidak akan menyatakan sama ada kursus itu diambil secara sepenuh masa atau separuh masa, secara bersemuka atau dalam talian.
PELATIH
Pasukan yang berbakat, dinamik dan bersemangat
Temui jurulatih yang menjadikan program latihan guru kami menonjol daripada orang ramai. Pasukan guru yang berkelayakan tinggi dan bersemangat yang berdedikasi untuk memotivasi dan menyokong anda sepanjang perjalanan pembelajaran anda.
CELTA FAQs
Semua soalan anda terjawab
CELTA adalah salah satu kelayakan pengajaran bahasa Inggeris yang paling banyak diambil di dunia. Ia boleh memberikan anda kemahiran, pengetahuan dan amalan praktikal untuk mengikuti kerjaya yang bermanfaat dalam pengajaran, sama ada di dalam atau di luar negara. Sijil dianugerahkan oleh Cambridge Bahasa Inggeris, yang merupakan sebahagian daripada Universiti of Cambridge, dan ia diiktiraf oleh organisasi swasta dan institusi awam di seluruh dunia.
Ya. CELTA dinilai, dikendalikan dan dianugerahkan oleh Cambridge Inggeris, sebahagian daripada Universiti Cambridge. CELTA juga diakreditasi oleh Ofqual (pengawal selia kelayakan, peperiksaan dan penilaian di England) pada tahap 5 pada Rangka Kerja Kelayakan Kebangsaan. CELTA diterima di seluruh dunia oleh organisasi dan institusi yang menggaji guru bahasa Inggeris.
TEFL dan TESOL adalah istilah umum untuk menerangkan Pengajaran Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Asing dan Pengajaran Bahasa Inggeris kepada Penutur Bahasa Lain. CELTA sebenarnya adalah kursus TEFL/TESOL. Bezanya ialah CELTA adalah satu-satunya kursus TEFL/TESOL yang dinilai, dikendalikan dan dianugerahkan oleh Cambridge Universiti. Sijil TEFL/TESOL daripada mana-mana pembekal di luar sana hanyalah sijil yang kualitinya sukar untuk disahkan. Sijil TEFL/TESOL daripada Cambridge adalah jaminan taraf pendidikan yang tinggi. Inilah sebab mengapa ia merupakan kelayakan mengajar Bahasa Inggeris yang paling diiktiraf di dunia dan paling kerap diminta oleh majikan. Ramai daripada kita CELTA graduan sebelum ini memperoleh apa yang dipanggil "sijil TEFL/TESOL Tahap 5 120 jam" tetapi mendapati ia tidak banyak digunakan apabila memohon pekerjaan mengajar tertentu dengan sekolah swasta atau institusi awam. Ringkasnya, the Cambridge CELTA adalah satu-satunya sijil yang boleh memberi anda pekerjaan mengajar bahasa Inggeris di mana-mana sahaja.
CELTA adalah kursus yang ideal jika anda memulakan kerjaya dalam pengajaran bahasa Inggeris, jika anda sedang mencari kerjaya baharu atau ingin berehat kerjaya, jika anda seorang guru Bahasa Inggeris yang belum mempunyai kelayakan rasmi, atau jika anda seorang guru Bahasa Inggeris yang hanya ingin meningkatkan lagi pengetahuan dan kemahiran mengajar anda.
Tidak. Anda hanya perlu berumur lebih daripada 18 tahun, mempunyai standard pendidikan yang setara dengan yang diperlukan untuk memasuki pendidikan tinggi (anda tidak memerlukan ijazah), dan mempunyai tahap bahasa Inggeris yang setara dengan CEFR C1 atau ke atas jika bahasa Inggeris bukan bahasa pertama anda (anda tidak perlu mengemukakan sijil kecekapan bahasa).
Tidak sama sekali! CELTA ialah kursus latihan guru permulaan, dan ia memenuhi keperluan guru novis. Walau bagaimanapun, beberapa pengetahuan terdahulu tentang tatabahasa dan kepekaan terhadap bahasa adalah bermanfaat dan pasti akan menjadikan hidup anda lebih mudah semasa kursus. Itulah sebabnya kami juga menawarkan a Penyegar Tatabahasa kursus jika anda merasakan keperluan untuk meningkatkan pengetahuan anda dan lebih bersedia untuk kursus.
Tidak. Anda tidak perlu menjadi pakar asalkan anda tahu cara menggunakan aplikasi komputer biasa untuk panggilan video (cth Skype, Zoom, dsb.), kerja pejabat (cth Word, Power Point, dsb.) dan perkongsian fail (cth iCloud, Google Drive, dsb.). Beberapa latihan disediakan dan tutor anda sentiasa ada untuk menyokong anda. Dari segi peralatan, anda hanya memerlukan komputer, mikrofon, kamera web dan sambungan internet yang stabil.
CELTA direka dengan mengambil kira pelajar dewasa dan kedua-dua teori dan amalan memberi tumpuan kepada orang dewasa. Walau bagaimanapun, banyak pedagogi yang diliputi, dan pengalaman mengajar boleh dipindahkan dengan mudah ke kelas pelajar muda. Jika anda berminat dengan kursus latihan yang tertumpu sepenuhnya pada pengajaran kanak-kanak, anda harus melihat kursus kami Pengenalan Mengajar Pelajar Muda dan Sijil Mengajar Pelajar Muda dan Remaja.
Tiada bezanya kecuali cara belajar dan mengajar. Malah, sijil tidak menyebut sama ada anda menamatkan kursus secara bersemuka atau dalam talian. Ini kerana sukatan pelajaran dan penilaian adalah sama. Sudah tentu, jika anda mengambil CELTA dalam talian anda menghadiri kelas dan mengajar pelajar anda di Zoom. Dari mana sahaja anda berada!
Hanya keamatan! Kedua-dua pilihan mengikut sukatan pelajaran dan penilaian yang sama, hanya pada kadar yang berbeza. Pilihan sepenuh masa berlangsung selama 4 minggu (dari Isnin hingga Jumaat) dan ia sesuai jika anda mempunyai masa untuk meninggalkan segala-galanya dan memberi tumpuan sepenuhnya pada kursus anda. Pilihan sambilan berlangsung selama 10 minggu (pada hari Sabtu dan Ahad) dan ia adalah mudah jika anda perlu menguruskan pelbagai komitmen di rumah, tempat kerja atau sekolah.
Kursus ini adalah 120 jam secara keseluruhan dan anda akan menerima banyak input daripada tutor anda tentang metodologi, perancangan pelajaran, menganalisis bahasa dan pengajaran bahasa dan kemahiran bahasa. Anda akan melihat guru berpengalaman mengajar pelajaran sebenar dan belajar tentang kemahiran dan teknik berbeza yang mereka gunakan. Anda akan mengajar pelajar bahasa sebenar sepanjang kursus anda selama 6 jam amalan pengajaran yang diperhatikan dan dinilai. Kursus ini sangat praktikal, dan pengalaman mengajar menjadikannya sangat berharga apabila anda melangkah ke dunia nyata. Anda juga perlu menyiapkan empat tugasan bertulis berdasarkan input yang anda terima. Tiada peperiksaan akhir, anda dinilai sepanjang kursus berdasarkan pengajaran dan tugasan bertulis anda. Setiap kursus dikendalikan oleh penilai luar, dilantik oleh Cambridge Bahasa Inggeris.
Untuk penerangan terperinci tentang CELTA sukatan pelajaran, penilaian dan hasil, sila layari Cambridge laman web.
Agak sibuk! Sama ada anda belajar sepenuh masa atau separuh masa, sehari dalam kursus biasanya termasuk sesi input tentang teori dan amalan, perancangan pelajaran dengan tutor anda, latihan mengajar, latihan dan pemerhatian mengajar serta mesyuarat maklum balas. Jadual waktu mungkin berbeza bergantung pada jadual kelas latihan mengajar kami. Waktu hubungan biasanya bermula pada 9.00 dan berakhir pada kira-kira 17.30. Walau bagaimanapun, terdapat banyak kerja bebas yang perlu anda selesaikan selepas waktu hubungan. Anda perlu bersedia untuk bekerja berjam-jam sepanjang tempoh kursus.
Tidak. Visa pelajar/pendidikan tidak diperlukan untuk kursus pendek seperti CELTA (26 hari dari awal hingga akhir). Visa pelajar/pendidikan diperlukan jika anda belajar di Thailand selama lebih daripada 3 bulan. Kebanyakan calon luar negara kami masuk dan keluar Thailand dengan visa pelancong mengikut tempoh mereka diberikan semasa ketibaan (biasanya 30 hari) atau di kedutaan/konsulat Thailand di negara mereka (biasanya 30-60-90 hari). Negara yang berbeza mempunyai perjanjian imigresen yang berbeza dengan kerajaan Thailand, dan kami mencadangkan agar anda menyemak dengan kedutaan/konsulat Thailand di negara anda untuk mengetahui sama ada anda boleh diberikan visa pelancong semasa ketibaan (dan tempohnya) atau anda perlu memohonnya terlebih dahulu.
Apa yang penting ialah anda mempunyai visa yang sah untuk keseluruhan tempoh kursus dan penginapan anda.
Sesetengah calon juga membuat keputusan untuk memohon visa pelancong yang lebih lama (biasanya 60 hari) lebih awal, selalunya apabila mereka berhasrat untuk melanjutkan penginapan mereka selepas kursus untuk melancong.
Jika anda berjaya menamatkan kursus dan dianugerahkan CELTA sijil, anda akan menjadi seorang guru yang sangat diingini dan boleh diambil bekerja. Kajian yang dijalankan oleh Cambridge daripada 600 iklan kerja mengajar bahasa Inggeris di lebih 60 negara telah mendedahkannya CELTA adalah kelayakan yang paling kerap diminta oleh majikan.
Ia sangat mudah dan tiada tarikh akhir! Hanya pilih kursus pilihan anda dan hantar permohonan anda melalui laman web kami. Tiada bayaran diperlukan pada peringkat ini. Selepas kami menerimanya, kami akan menghantar satu set tugasan pra-temuduga yang perlu anda selesaikan sebelum temu duga pemilihan. Anda akan menghadiri temu duga dalam talian dengan a CELTA jurulatih yang akan bertanya kepada anda tentang tugasan pra-temuduga dan motivasi anda untuk mengikuti kursus tersebut. Ini adalah untuk memastikan bahawa kursus adalah padanan yang sesuai dengan keperluan dan kehendak anda. Jika anda diterima, anda boleh memulakan kursus!
Pembayaran boleh dibuat secara tunai di sekolah kami, melalui pindahan wang melalui bank atau dalam talian dengan kad debit/kredit. Sila layari kami Pembayaran halaman untuk maklumat lanjut.
Bayaran balik mungkin tersedia bergantung pada keadaan pembatalan anda. Sila rujuk kepada kami Terma dan Syarat halaman untuk melihat dasar pembatalan dan bayaran balik kami.
Kerana kami menciptanya! Kursus ini pada asalnya dibangunkan oleh International House pada awal 1960-an dahulu Cambridge mengambil alih pada akhir 1980-an untuk menilai, menyederhana dan memperakui. Kami mempunyai tradisi yang lama dalam latihan dan pembangunan guru, dan beribu-ribu calon berjaya melengkapkan CELTA kursus dengan kami setiap tahun. Latihan dengan International House bermakna anda sedang berlatih dengan salah satu organisasi yang menetapkan piawaian dalam pendidikan guru.
CELTA GRADUAN
Pengalaman anda penting
Kursus ini melebihi jangkaan saya di semua bidang. Sebagai seorang yang tidak pernah mengajar sebelum ini, saya pasti boleh mengatakan bahawa saya mempelajari semua yang saya perlukan untuk merancang dan mengajar sesuatu pelajaran dengan yakin. Ia adalah kerja keras tetapi berbaloi setiap sedikit.
Saya telah terperangkap dengan cara saya mengajar selama bertahun-tahun dan CELTA adalah pembuka mata sebenar. Saya belajar banyak dalam kursus dan saya rasa saya telah menjadi seorang guru yang lebih baik sekarang. Saya amat mengesyorkan mengambil CELTA jika anda serius untuk mengajar.
Mengajar sentiasa menjadi minat saya dan CELTA membantu saya merealisasikan impian ini. Saya boleh kembali ke negara saya dan menjadi antara guru bahasa Inggeris yang terbaik yang ada. Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada jurulatih dan semua orang di International House atas profesionalisme dan sokongan mereka.
Kakitangan di International House adalah sangat cekap. Sama ada anda tidak pernah mengajar atau mempunyai pengalaman selama 20 tahun, mereka pasti akan menunjukkan kepada anda perkara yang anda tidak tahu. Anda akan pergi dengan pandangan baharu sepenuhnya.
Biar kami bantu anda mencari yang betul CELTA kursus
Hubungi kami hari ini untuk bercakap dengan a CELTA penasihat kursus. Kami di sini untuk membantu anda mencari kursus yang sepadan dengan matlamat anda.


